Om BMH

Direktør Bodolf Hansen er uddannet tømrer og dimitterede i 1987 som bygningsingeniør fra Odense Teknikum og arbejde herefter 5 år i entreprenørbranchen bl.a med opførelse af Hotel Fanø Bad, 64 boliger i Svendborg, 24 boliger i Middelfart, fabrik for Danico i Nyborg.

I flere år, under opbygning af BMH Rådgivning, underviste Bodolf Hansen på Odense Teknikum i anlægsteknik, produktionsteknik, byggestyring og afgangsprojekter.

BMH Rådgivning blev stiftet 1. august 1992 i forbindelse med bygningsrenoveringer under byfornyelsesloven hvor vi gennemført adskillige opgaver som totalrådgiver.

Vi udføre løbende ingeniør -og arkitekt opgaver, bygherrerådgivning ved nybyggeri, syn -og skøn af tvister i byggesager, rådgivning om fugt -og indeklima problemer og energirenovering af eksisterende bolig og erhverv. 

Siden 2000 har firmaet også udarbejdet tilstandsrapporter og energimærker i forbindelse med hushandler.

Som uvildig bygningssagkyndig og energikonsulent leverer vi grundige og letforståelige tilstandsrapporter og energimærker, vores fokus er at passe godt på huset -og energiforbruget samt yde en god service.

Vores markedsområde er Fyn og trekantområdet, for fast kunder arbejder vi dog over hele landet efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål eller måske en opgave der skal løses, så ring på 40529927. 

Ingeniør Bodolf Hansen
Søskrænten 12
5210 Odense NV
Tlf. 4052 9927
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.