Bygningsrenovering og ombygning:

Projektering, byggetilladelse og byggestyring:
Kniber det med tid og ekspertise til tegninger, varmetabsberegning, myndighedsbehandling, indhentning af tilbud, byggestyring mv. kan du kontakte BMH Rådgivning ApS for et uforpligtende møde.

Bygherrerådgivning:
Som bygherrerådgiver er den bygningssagkyndige bygherrens tekniske ekspert under hele byggeriet. Tegninger og kontrakt granskes inde der indgås aftale med byggefirmaet, skjult konstruktioner ses og kontrolleres undervejs i byggeriet af den bygningssagkyndige og der udarbejdes afslutningsvis mangelliste inden huset overtaget. Undervejs kontrolleres acontobegæringer således, at der ikke udbetales mere end der er værdier for på grunden.

Ombygning af eksisterende hus:
Inden en ombygning besluttes og budgetteres er det vigtig, at gennemtænke evt. senere behov og byggeplaner således, at nuværende ombygning ikke forhindre senere planer. Den rigtige løsning kan også være, at skifte bolig. Ombygning kan også være når børnene er flyttet hjemmefra og huset skal forberedes til seniorlivet fx ved at indrette en del af huset til udlejning og derved får lidt økonomisk tilskud og selskab i huset.

Vedligeholdelse af eksisterende hus:
Bestil et Boligtjek hos BMH Rådgivning ApS, inden håndværkerne kontaktes, og få alt med i håndværkerpriserne fra starten inden der anmodes om tilbud. Hermed opnår man de bedste håndværkertilbud indenfor tilbuddet som også er en konkurrenceprisen. Det alt for besværligt og dyrt, at anmode om ekstraarbejder løbende under byggeriet.

Energirenovering af eksisterende hus:
Med udgangspunkt i huset energimærke, udarbejder energikonsulenten i tæt samarbejde med boligejer, en lister over de energiforbedringer der er sund fornuft i at gennemfører, under hensyn til rentabilitet samt de forskellige bygningsdeles tilstand. Herefter indhenter energikonsulenten tilbud fra to firmaet i hver fagområde og tilser håndværkerne undervejs.

På tilsvarende måde tilbydes energirenovering for store ejendomme herunder andelsboliger, ejerlejligheder, udlejningsejendomme samt blandet bolig og erhverv.

 

Ideer og hjælp til istandsætning, ombygning, energirenovering, indeklima og boligkomfort. 

Ingeniør Bodolf Hansen
Søskrænten 12
5210 Odense NV
Tlf. 4052 9927
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.